Rasvjeta

Osram

Logo_Osram

OSRAM je jedna od dviju vodećih proizvođača svjetla u svijetu. Asortiman tvrtke pokriva cijeli lanac vrijednosti od komponenti – uključujući svjetiljke, prigušnice i opto vodiče, kao što su light-emitting diode (LED) – kao i rasvjetnih tijela, svjetlosnih sustava upravljanja i rasvjetna rješenja. Tvrtka, koja je međunarodno orijentirana, imala je više od 35.000 zaposlenika diljem svijeta na kraju fiskalne 2013. godine i ostvaren prihod od gotovo 5,3 milijarde eura u toj godini. Poslovne aktivnosti tvrtke su se usredotočile na svjetlo – a time i na kvalitetu života – više od 100 godina.


Siteco

siteco

Tvrtka je osnovana 1949. kao odjel za kućanske aparate i rasvjetu unutar Siemens-Electrogeräte GmbH sa sjedištem u Traunreutu, Njemačkoj. Nakon odvajanja od tvrtke Siemens i osnivanja Siteca u 1997., tvrtka se razvila i postala jedna od vodećih proizvođača i pružatelja tehničke unutarnje i vanjske rasvjeta, a danas zapošljava oko 1.100 zaposlenika diljem svijeta. Siteco je dio OSRAM-a od 1. srpnja 2011.


Dietmar

din

Tvrtka din Dietmar Nocker sigurnost GmbH je servisni centar za hitnu i sigurnosnu rasvjetu.
Pružamo visoke standarde, što se traži od kupaca, tehnologiju, nacionalnu i međunarodnu standardizaciju.
Dakle, najveći naglasak je stavljen na kvalitetu i regulatorne usklađenosti proizvoda.NovostiOBAVIJEST

Ekskluzivno zastupništvo poduzeća Stiebel Eltron, vodećeg svjetskog proizvođača električnih bojlera i grijalica, solarnih sistema, sušila za ruke te dizalica topline.

www.stiebel-eltron.com


OBAVIJEST

Obavještavamo Vas da servis posluje na novoj lokaciji Gornjostupnička 31F, 10 255 Gornji Stupnik (pokraj pošte).


OBAVIJEST

Obavijest o nabavi - Nabava upravljanja projektom „SAN – Smart Agriculutre Network“

Obavijest o nabavi - Dokumentacija za nadmetanje - Prilozi

OBAVIJEST

Tražimo 1 osobu elektro-struke za rad u servisu, popravak crpki i elektromotora te rad na terenu. Kontakt osoba: Saša Stepanić, sasa@elektrokovina.hr