O nama

Tradicija

Elektrokovina Zagreb osnovana je 1948. godine kao predstavništvo i servis tvrtke Elektrokovina Maribor, Slovenija. Godine 1992. predstavništvo je registrirano kao tvrtka za zastupanje, trgovinu, proizvodnju, projektiranje i servis.

Djelatnost

Danas je djelatnost tvrtke zastupanje i plasman svjetiljki (Osram – Siteco; din), elektromotora i crpki (Grundfos, Pedrollo, Elektrokovina), te servisiranje tih proizvoda. Osim toga organizirana je maloserijska proizvodnja vodotijesnih, cestovnih i parkovnih svjetiljki.
U skladu s temeljnom djelatnošću Elektrokovina je organizirana u više organizacijskih jedinica i to: prodaja, marketing, projektiranje, skladište, financije, servis, maloprodaja, te poslovnice u Osijeku i Rijeci.

Razvoj

Tijekom svog postojanja, a naročito posljednih godina, ulagana su znatna sredstva u razvoj. Tako je broj od 16 zaposlenih u 1992. godini danas narastao na 40 djelatnika, koji su stručni i s odgovarajućim stupnjem obrazovanja i znanja stranih jezika, u stalnom radnom odnosu. Tvrtka je opremljena prostorno, informatički i tehnički, zadovoljavajući sve potrebe za vrhunski rad.

Ciljevi

Temeljni cilj je povećanje proizvodne i servisne djelatnosti, kao i ispunjavanje zahtjeva kupaca. Sukladno tome pratit će se i usvajati nova znanja, usavršavati strani jezici, te modernizirati poslovni prostor i oprema.

Poduzeće Elektrokovina d.o.o. je certificirano 2000.g. prema sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9002. Izmijenom normi, recertificirali smo se, te sada poslujemo u skladu sa standardima upravljanja kvalitetom, koje postavlja norma ISO 9001:2008.

 NovostiOBAVIJEST

Ekskluzivno zastupništvo poduzeća Stiebel Eltron, vodećeg svjetskog proizvođača električnih bojlera i grijalica, solarnih sistema, sušila za ruke te dizalica topline.

www.stiebel-eltron.com


OBAVIJEST

Obavještavamo Vas da servis posluje na novoj lokaciji Gornjostupnička 31F, 10 255 Gornji Stupnik (pokraj pošte).


OBAVIJEST

Obavijest o nabavi - Nabava upravljanja projektom „SAN – Smart Agriculutre Network“

Obavijest o nabavi - Dokumentacija za nadmetanje - Prilozi

OBAVIJEST

Tražimo 1 osobu elektro-struke za rad u servisu, popravak crpki i elektromotora te rad na terenu. Kontakt osoba: Saša Stepanić, sasa@elektrokovina.hr